15 mai 2011

Despre Grand Mall

Amplasat in centrul orasului, la intersectia strazilor Stefan cel Mare si Iuliu Maniu, complexul comercial Grand Mall SM este construit prin amenajarea unei cladiri cu un generos trecut istoric, renumitul "Vigado"( sec. XVIII ) locul de distractie al satmarenilor cu o imensa si fastuoasa sala de bal unde se organizau vestitele banchete satmarene, dar si intrunirile cu caracter politic al acelor vremuri. 

Imbinarea stilului arhitectonic vechi cu amenajarile moderne si elegante va creea un centru de atractie in peisajul urbanistic satmarean. 

Complexul comercial este construit pe patru nivele: subsol, parter, etaj si mansarda, insemnand 6000 mp utili de spatii comerciale moderne si elegante: 

- Subsolul va oferi printre altele: crama, irish pub, vinoteca, sali de jocuri.
- La parter va functiona un cinematograf modern, cafenea, cofetarie-patiserie, gelaterie precum si o farmacie. Acordam o atentie deosebita si celor mici prin amenajarea spatiilor de joaca sau unde se pot organiza aniversari, onomastice si orice alte evenimente dedicate lor.
- Etajul este destinat magazinelor de imbracaminte, incaltaminte, cadouri, articole pentru copii, cosmetice, electronice dar si saloane de coafura si frizerie.
- La mansarda, intr-o originala amenajare peisagistica vor functiona patru unitati Fast-Food cu specific culinar diferit precum si birouri clasa A.

Grand Mall SM este locul ideal unde poti beneficia in acelasi timp de relaxare, distractie si cumparaturi toate intr-un loc placut si modern.


" Va asteptam cu drag, Echipa Grand Mall SM ".



Sursa: grand-mall.ro

Niciun comentariu: