29 iunie 2012

Gold Plaza negociază pentru noi magazine (UPDATE)
Update 2:
Lucrarile la spatii au fost incepute de ceva timp. Cateva magazine au fost deja mutate in noile locatii iar la etajul 2, langa Arena, o mare parte din peretele pana la Gym Mar Strong a fost dat jos pentru amenajarea Media Galaxy.


Update:
Se pare că au fost reluate negocierile cu Subway si KFC care au făcut o excepție și vor intra si pe piața orașelor cu mai puțin de 200.000 de locuitori. Așa că sunt foarte mari șansele ca aceste doua restaurante să deschidă până cel târziu în decembrie anul acesta localuri în foodcourt Gold Plaza.


Pe un forum circulă zvonuri care spun că mall-ul Gold Plaza a semnat un contract cu retailerul de haine H&M pentru a deschide un magazin de aproximativ 750 m² în Baia Mare. Acesta ar urma să fie unul dintre cele mai mari magazine H&M din România. Magazinul va fi situat pe două nivele, parter si etajul 1. Pentru a face loc retailerului majoritatea magazinelor de pe centru vor fi mutate.

Un alt magazin care și-ar putea face apariția in mall-ul băimarean este Zara. Pe același forum se precizează că negocierile cu ei sunt avansate, dar doar pentru un spațiu de test, aproximativ 200 m².
Celelalte spații de la etajul 2 vor fi închiriate de Media Galaxy, magazin de electrocasnice, Intersport, iar langă Galeria de artă se va deschide un Cinema 7D.


Sursa

Niciun comentariu: